Cautare

1209 de rezultate pentru "posturi ramase" (5.35 secunde)
Ba, mai mult, se contracteaza lucrari de anvergura, unde autoritatile locale dau teren gratis sau aproape gratis, chipurile, pentru a veni in ajutorul oradenilor, lucrari care se executa cu materiale ramase pe stoc in urma facturarii false la alte constructii.
509 euro, dar pentru ca sumele nu au fost suficiente am ajuns la concluzia ca pentru cele 923 de proiecte ramase, pentru ca oamenii sa nu piarda banii, trebuie sa apelam la programul Sapardul Romanesc sau Fermierul", a declarat ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu.
Bancile vor ca in 2010 sa aiba la dispozitie pentru acest program un miliard de euro, incluzand cele 400 de milioane ramase de anul trecut.
La finalul sedintei, grupul PSD a propus modificarea programului plenului, astfel incat sedinta de marti dupa-amiaza, sa inceapa cu dezbaterea celor cinci legi privind integrarea ramase restante de dimineata, dar s-a decis reluarea dezbaterilor regulamentului.
b), nivelul penalitatii este de 15% din obligatiile fiscale principale ramase nestinse. 3. AMENZI 3.1. Art. 219 din Ordonanta Guvernului nr.
De la momentul rezilierii contractului si pana in prezent, PMB a efectuat expertize tehnice si financiare pentru lucrarile realizate de vechiul constructor stabilindu-se totodata cantitatile de lucrari ramase de executat in conditii de garantie, siguranta si eficienta.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
Cu cat durata campaniei va fi mai mare, cu atat frecventa se va apropia de valoarea sa maxima, deoarece dupa ce i se servesc primele cinci afisari, unui utilizator i se vor afisa alte bannere de campanie, iar bannerele ramase vor atinge alti utilizatori.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
De astuparea gropilor ramase in urma lor nu s-a ocupat nimeni pana acum, iar viceprimarul Nedelescu e hotarat sa aplice amenzi in cazul in care craterele facute de angajatii Distrigaz nu vor fi astupate.
In sprijinul afirmatiilor sale, viceprimarul Constantei a prezentat fotografii virtuale ale condominiului, precum si o harta detaliata a acestei spectaculoase investitii ramase deocamdata in stand-by.
Insa imi placea la nebunie, ca multora dintre fetitele care au asa ceva in casa, sa dau tarcoale masinii de cusut a bunicii, in cautarea fasiilor de materiale ramase de la croit si sa ma joc cu ele si, desigur, visam cu ochii deschisi rochite asemanatoare celor din cartile cu povesti, care sa se invarta incredibil de tare.
18/1991 si ramase nerestituite de 15 ani, o noua problema le da batai de cap autoritatilor din judetul Olt.
Vor urma si alte interventii scrise, ramase insa fara rezultat, situatie in care atat Ocarmuirea(Prefectura din 1864), Tribunalul, Politia cat si alte institutii judetene, infiintate dupa aplicarea Legii comunale din 1864, vor functiona multa vreme in spatii inchiriate.
fosta Primarie, Prefectura si ca martor Biserca Sf.Nicolae, acestea fiind singurele cladiri ramase in picioare. Masurand sub lupa cu subler si in unele cazuri cu micrometrul dimensiunile cladirilor din plan, raportand la masuratorile efecuate, am obtinut un coeficient de multiplicare folosit apoi la calcularea cladirilor.
Vad zilnic romani care se duc sa hraneasca alti romani, care impart hrana si masti, care duc vitamine pentru intarirea imunitatii organismului, care au grija de animalele de companie ramase singure.
"Exista anumite probleme, ramase din alegerile locale, reminiscente ale unor neintelegeri mai vechi, dar Alianta functioneaza...", a adaugat Victor Manea.
Proiectul PC de modificare a legii alegerii autoritatilor administratiei publice locale prevede ca, "in cazul in care, in urma alegerilor locale, nici una dintre organizatiile apartinand cetatenilor de etnie romana, minoritari in localitatea sau in judetul respectiv, nu au obtinut vreun loc in consiliul local sau judetean, se atribuie un mandat de consilier local sau judetean din cele ramase in prima etapa organizatiei, partidului politic sau aliantei politice care a obtinut cel mai mare numar de voturi valabil exprimat in circumscriptia respectiva".
Intrebari esentiale, ramase fara prea exacte raspunsuri. Oamenii de stiinta, depozitarii unor raspunsuri fragmentare si uneori prea generale, au cazut de acord asupra unor semnificatii ale visele care, conform lor, ar fi un fel de golire a sacului de informatii acumulate in timpul zilei.
Avro a descris rezultatele a 500 de ore de teste in tunelul aerodinamic, cu un model la scara redusa, si a inclus fotografii ale acestui proces, grafice ale rezultatelor, precum si evaluari ale problemelor ramase.
google-analytics.com